Assistent Projectleider

Smet group

Assistent Projectleider

–Dessel–

 

Smet Group is een Vlaams aannemersbedrijf gevestigd te Dessel met ca 600 werknemers dat als sinds 1900 actief is in diverse ondergrondse en andere gespecialiseerde technieken. Jarenlange ervaring in zeer boeiende en complexe projecten in zowel binnen als buitenland hebben van ons een uitstekende betrouwbare partner gemaakt.

Onze Divisies Elektromechanica & Drilltech binnen Smet GWT Europe zijn gevestigde waardes voor de bouw van mechanische en elektrotechnische installaties en complexe grote booropdrachten. We zijn actief binnen de brede watersector en voor zowel openbare opdrachtgevers als industrie.

In de kantoor- en utiliteitsbouw nemen we ook het ontwerp en de realisatie van geothermische installaties voor onze rekening en dit vanaf de boringen tot en met de volledige technische ruimte inclusief onderhoud en exploitatie. We zijn fier op onze gemotiveerde medewerkers die vanaf eerste ontwerp tot oplevering samenwerken en bouwen in een hecht team om elke opdracht, hoe complex ook, tot een goed einde te brengen.

Om de activiteiten in geothermie verder uit te bouwen, in te spelen op het stijgend aanbod en onze marktpositie hierin te verstevigen zoeken wij een enthousiaste projectingenieur voor het elektromechanische gedeelte van de geothermische installaties.

Beschrijving

Als Assistent Projectleider sta je in voor de studie, technische optimalisatie, voorbereiding, dagelijkse leiding on site, opvolging, organisatie en realisatie van de u toegewezen projecten van A tot Z. U optimaliseert uw projecten technisch en financieel en wordt hiervoor bijgestaan door uw collega’s, projectvoorbereiding en andere interne diensten zoals aankoop. U onderhoudt nauw contact met de opdrachtgever, onderaannemers en leveranciers. U rapporteert aan de projectleider.

Je wil mee een drijvende kracht en steunpilaar zijn voor de verdere uitbouw van geothermie.

Profiel

  • Je bent master in de elektromechanica, energietechnieken of een aanverwante technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • Je bent een teamspeler, communicatief vaardig, creatief en ondernemend.
  • Je bezit over een gezonde portie technisch inzicht, hebt oog voor detail en bent administratief punctueel. Techniek boeit je en je wilt jouw kennis hierin verder uitbreiden.
  • Je hebt minstens relevante ervaring in geothermie/HVAC.

Aanbod

Wij zijn op zoek naar je voor een spoedige indiensttreding.
Je geniet van de voordelen van de bouwsector en een loon dat samenhangt met je vaardigheden. Daarnaast bieden wij nog een aantal extra legale voordelen zoals groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, flexibel inkomplan,…

Wij zorgen vanaf dag één voor begeleiding op de werkvloer en wij stellen een ‘peter’ aan om je wegwijs te maken in de werking van onze firma.

We bieden een hoge mate van vrijheid aan om je job in te vullen en je ontwikkelingstraject zelf mee te bepalen. In onze afdeling Elektromechanica staan wij sterk als team en zorgen we voor de nodige ondersteuning vanuit verschillende takken van onze afdeling.

 Interesse of vragen?

Assistent Projectleider
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial