Bedrijf: AVK Belgium

AVK Belgium

Straat:

Gemeente:

Provincie:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage

Zoomstraat 6A

Lokeren

Oost-Vlaanderen

Dirk Jansegers

09 348 13 13

dj@avkvalves.be

www.avkvalves.be

AVK reportage

AVK Belgium, uw kleppenexpert voor drinkwater, afvalwater, brandbestrijding, gasdistributie en industriële toepassingen

Wanneer het gaat om het zo veilig mogelijk transporteren en regelen van drinkwater, afvalwater, bluswater, gassen, andere vloeistoffen en bulk spelen afsluiters en regelapparatuur een beslissende rol. Onze jarenlange ervaring in het ontwerpen en produceren van duurzame afsluiters betekent dat we kunnen optreden als een internationale aanbieder van oplossingen voor de meest veeleisende toepassingen en projecten. Ingenieurs, project- en maintenance managers in de industriële sector en nutsmaatschappijen vertrouwen op hoogwaardige AVK-afsluiters.

Een volledig assortiment van internationale merken

AVK Belgium, dochter van de Deense AVK Group, is een marktleider betreffende afsluiters, hydranten en accessoires. Wij bieden het volledige assortiment van de AVK Group-merken, waaronder, maar niet beperkt tot, AC.MO, Cyl, Glenfield, I.C. Valves, InterApp, TEC Artec, World Valve en Wouter Witzel voor de Belgische en Luxemburgse markt.

Compleet productaanbod

Wij bieden een breed gamma aan afsluiters, zoals, onder andere: schuifafsluiters, hydranten, vlinderkleppen, mesafsluiters, bolkranen, regelafsluiters, naaldafsluiters, muurschuiven, dienstkranen; en accessoires waaronder (wide-range) koppelingen en -flensadapters, aanboorzadels, trekvaste insteekkoppelingen, elektrolashulpstukken, herstelklemmen, keerkleppen, gietijzeren hulpstukken, be- ontluchters…

Marktnormen overstijgen

Met onze eigen R&D-, productie- en testafdelingen garandeert AVK betrouwbare producten die de hoogste marktnormeringen en eisen overstijgen. Onze producten worden uitgebreid getest, zowel in-house als door externe keuringsinstellingen, lokaal en internationaal. AVK ontwikkelt en produceert haar eigen rubber zelf volgens de strengste internationale normen.

Geïntegreerde oplossingen

We bieden een product- en oplossingenportfolio voor de industriële sectoren en nutsmaatschappijen dat tot het meest uitgebreide ter wereld behoort. Met de gecombineerde expertise van alle leden van de AVK Group kunnen we geïntegreerde oplossingen bieden vanuit één bron.

Voor alle industriële toepassingen

Door middel van technisch advies en onderzoek bieden wij een compleet oplossingenpakket, aangepast aan uw behoeften en uw sector met expertise en volledige ondersteuning van wereldwijd opererend familiebedrijf AVK Group.

 

AVK Belgium: uw afsluiterexpert voor drinkwaterafvalwatergasdistributiebrandbestrijding en

industriële toepassingen

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial