Bedrijf: Egger

Egger

Straat:

Gemeente:

Provincie:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

Itterbeeksebaan 157

1701 Dilbeek

Vlaams-Brabant

Johan Kempeneer

+32 (0)497 27 25 64

j.kempeneer@eggerpumps.com

www.eggerpumps.com/en-us/

Reportage Egger

De Zwitserse pomp pionier Emile Egger richtte het bedrijf in 1947 op in Cressier en begon onmiddellijk te produceren. Reeds toen was de specialiteit al het verpompen van vloeistoffen beladen met vaste stoffen en gas. Dankzij de zorgvuldige, stapsgewijze uitbreiding kon de onderneming haar onafhankelijkheid behouden en is zij tot op de dag van vandaag een familiebedrijf gebleven. Sindsdien heeft de kleinzoon van de oprichter de leiding overgenomen en is zo een harmonieuze opvolging bereikt.

Onze missie: ┬źVertrouwde partner voor ontwikkelde pompoplossingen┬╗

Als een onafhankelijk, familiebedrijf dat pompen ontwikkelt en produceert, zijn wij toonaangevend in het bieden van oplossingen voor de uitdagingen van het verpompen van moeilijke vloeistoffen. Dankzij onze langdurige en betrouwbare ondersteuning helpen we onze klanten met het betrouwbaar maken van hun installaties.

De basis voor ons succes is de Zwitserse nadruk op kwaliteit

De duurzaamheid van onze producten vormt de basis voor de goede reputatie dat ons bedrijf gedurende 70 jaar heeft opgebouwd. Zelfs in de hedendaagse productiecultuur is het ons doel gebleven om pompen met uitzonderlijk lange stand tijden te produceren. Egger pompen zullen ook in de toekomst worden gekenmerkt door hun lange probleemloze werking en hoge beschikbaarheid.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial