Bedrijf: Witteveen+Bos

Witteveen+Bos

Straat:

Gemeente:

Provincie:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

Posthoflei 5 bus 1

2600 Antwerpen-Berchem

Antwerpen

Hugo Desmet

+32 (0)3 286 75 75

belgium@witteveenbos.com

www.witteveenbos.be

Reportage Witteveen+Bos

Als multidisciplinair advies- en ingenieursbureau ondersteunt Witteveen+Bos België haar cliënten op strategisch, tactisch en operationeel niveau bij advies- en ontwerpvraagstukken. Wij streven naar duurzame vertrouwensrelaties met onze opdrachtgevers. Daarom staan in ons werk de kernwaarden deskundig, betrouwbaar en betrokken centraal.

Vanuit de kantoren in Vlaanderen (Steenokkerzeel,  Antwerpen-Berchem en Gent), adviseert Witteveen+Bos hierbij klanten als overheden, havenbedrijven, industrieën, projectontwikkelaars en aannemers. Witteveen+Bos is sinds 2008 permanent vertegenwoordigd in België met een eigen entiteit. 

Witteveen+Bos België is actief op verschillende thema’s:

  • Ontwerp en beheer van infrastructuur
  • Beheersing en risicobeheer van omgevingseffecten
  • Verduurzamen van industriële productieprocessen
  • Veerkrachtig ruimtelijk ontwerp

Binnen de industrie streeft de afdeling Sustainable Industrial Operations naar het verduurzamen van industriële processen. Hierbij wordt op verschillende disciplines gewerkt: water, energie, lucht & geur. De groep industriewater maakt deel uit van deze afdeling en richt zich op het optimaliseren van de industriële waterhuishouding. Het zoeken naar de meest geschikte oplossingen voor opname, behandeling, (her)gebruik en zuivering van water is de drijfveer van onze specialisten. Daarbij integreren we BBT, lozingsvereisten, impactanalyse en ecotoxicologie om onze klanten te adviseren op vlak van lozingsvereisten.

 

Contactpersoon: Hugo Desmet / hugo.desmet@witteveenbos.com / +32 479 56 59 53