Demonstratie-activiteit Fuji Oil

Demonstratie-activiteit Fuji OilDatum/Tijd
Datum(s) - 20/11/2019
Tijd:13:30-16:30

Locatie:
Fuji Oil


Zoals u beloofd is, organiseert watercircle.be in kader van het KO-Waterproject twee demonstratie-activiteiten bij bedrijven met een waterbehandelingsinstallatie die het brakke water van kanaal Gent-Terneuzen opwaarderen tot proceswater.

 

Ten eerste is er de installatie van Fuji Oil te Gent. Dit bezoek is in samenwerking met De Watergroep. Zij hebben volgende technologieën staan: Grof filtratie, ultrafiltratie, omgekeerde osmose en desinfectie. Dit bezoek gaat door op woensdag 20 november in de namiddag. Hierbij is het dragen van een fluovestje en veiligheidsschoenen verplicht!

 

Ten tweede is er de installatie Induss II van Water-Link te Gent. Zij hebben volgende technologieën staan: Strainer, ultrafiltratie, omgekeerde osmose en elektro de-ionisatie. Water uit het kanaal Gent-Terneuze wordt opgewaardeerd tot vier verschillende kwaliteiten. Hierbij is het dragen van een helm, veiligheidsbril en veiligheidsschoenen verplicht! Dit bezoek gaat door op maandag 25 november in de namiddag.

 

De inschrijvingslink hiervoor wordt u binnen enkele weken toegestuurd samen met meer praktische informatie. Omwille van het beperk aantal plaatsen, kunnen we niet garanderen dat u uw voorkeursbedrijf kunt bezoeken, maar proberen hierin zoveel als mogelijk naar uw wensen te schikken.

 

Demonstratie-activiteit Fuji Oil
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial