Vlaams-Nederlands Webinar Watertechnologie

Vlaams-Nederlands Webinar Watertechnologie


Praktische informatie

Datum:

16/09/2021

Tijd:

14:00 - 15:30

Locatie:

online


Op donderdag 16 september tussen 14u00 en 15u30, organiseert Water Alliance in samenwerking met watercircle.be en het Enterprise Europe Network een kort watertechnologie webinar.

Hier willen we bedrijven inspireren en activeren naar een samenwerkingsverband met hun Noorder- of Zuiderburen. In navolging op dit webinar is er tot en met 29 september de mogelijkheid om digitaal te spreken met geschikte partijen uit het buurland. Mocht u geïnteresseerd zijn in het vinden van samenwerkingspartners in de Nederlandse of Belgische watertechnologiesector, met name binnen de thema’s koelwaterbehandeling, verwijdering van microverontreinigingen en hergebruik van industrieel afvalwater en concentraatbehandeling (brine treatment) en ZLD, kunt u zich via de link onderaan deze pagina registeren voor het webinar en de matchmaking.

 

Programma

 

Webinar

Tijdens het webinar presenteren zes innovatieve bedrijven casussen omtrent de volgende, voor beide landen relevante waterthema’s:

  • Koelwaterbehandeling
  • Verwijdering van microverontreinigingen en hergebruik van industrieel afvalwater
  • Concentraatbehandeling (brine treatment) en ZLD

Matchmaking

Het matchmaking platform gaat open zodra de webinar is afgelopen en blijft actief tot 29 september. In deze periode kunt u heel snel en eenvoudig potentiële (samenwerkings)partners spreken via dit digitale platform.

Praktisch

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de volgende  contactpersonen:

Inschrijving en registratie

 

Link:

Klik hier

 

Vlaams-Nederlands Webinar Watertechnologie
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial