Expert GIS

Pidpa

GIS Expert

– Antwerpen –

 

Als GIS Expert sta je in voor het dagelijkse beheer en de uitbouw van het geografisch informatiesysteem (GIS) bij Pidpa. Je komt terecht in een team dat zich focust op 2 toepassingsgebieden: riolering en drinkwater.

Je staat in voor het op punt stellen, aanvullen en valideren van de bestaande GIS-, leiding- en rioleringsdatabanken. Je garandeert de kwaliteit van de data door het uitvoeren van kwaliteitscontroles. Je beheert en bewaakt een grote set data, werkprocessen en interne controles binnen het GIS-team. Je begeleidt de inventarisatie van de rioolinfrastructuur in samenwerking met landmeters en studiebureaus, de gemeente en de relatiebeheerder van Pidpa. Het verwerken van as-builtdossiers behoort tot je kerntaken. Je beantwoordt vragen van interne klanten (bv. tekenaars en ontwerpingenieurs) omtrent GIS-gerelateerde vraagstukken en voert hiervoor de nodige GIS-analyses uit. Je ontsluit deze data o.a. via projectgebonden GIS-applicaties. Door middel van python, SQL en FME bouw je toepassingen op maat of automatiseer je bepaalde routinetaken binnen ArcGISPro.

Wie zoeken wij?

Je bent in het bezit van een bachelor of master diploma in een technische richting met affiniteit voor GIS en/of landmeten (bijvoorbeeld landmeter Geo-ICT, geografie, bouwkunde, ruimtelijke planning, …) of gelijkwaardig door relevante ervaring. Je hebt interesse in de werking van watersystemen en integraal waterbeheer, je hebt een goede kennis van ArcGIS en je heb affiniteit met landmeetkunde. Kennis van InfoAsset Manager, InfoWorks ICM en/of FME is een pluspunt. Ook kennis van AutoCad is een pluspunt. Excel ken je op jouw duimpje en heeft geen geheimen voor jou. Je bent een nauwkeurig werker met oog voor detail. Kwaliteit draag je hoog in het vaandel. Je beschikt over een goed ruimtelijk inzicht en analytisch vermogen. Je kunt zowel autonoom als in teamverband goed presteren. Je werkt klantgericht en beschikt over goede communicatieve vaardigheden.

Ons aanbod

Afhankelijk van je relevante ervaring situeert je bruto startloon zich tussen 2560 euro en 3960 euro. Naast ruime doorgroei- en opleidingsmogelijkheden, krijg je een mooi pakket. Vervolgens zetten we in op jouw welzijn door o.a. een goede work-life balance.

Onze aanpak

In een verkennend gesprek licht jij je ervaring en motivatie verder toe. Wij geven je meer info over de werkomgeving en de vacature zelf. Vervolgens gaan we in een assessment iets dieper in op je competenties. Tot slot volgt er een interview. Indien nodig gaan de assessments en gesprekken online door.

Bezorg ons via het onlineformulier een kopie van je hoogst behaalde diploma, je cv met motivatiebrief. Heb je nog een vraag? Stuur een mailtje naar jobs@pidpa.be.

Expert GIS
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial