Field Service Engineer Rotating Water Equipment

Sulzer

Field Service Engineer Rotating Water Equipment

– Maastricht/ Sint-Stevens-Woluwe –

 

Sulzer Pumps Wastewater is wereldwijd marktleider in de ontwikkeling en levering van centrifugaalpompen in specifieke industriële markten, zoals  de olie & gas-, energie-, water-, afvalwater-, de papierindustrie. De Sulzer Water Business is in de Benelux actief vanuit vestigingen in België en Nederland met de verkoop en installatie van onder meer pompen, roerwerken, beluchting en compressoren. Namens Sulzer zijn wij op zoek naar een enthousiaste en  servicegerichte

 

Field Service Engineer Rotating Water Equipment
Uitdaging voor een zelfstandige en servicegerichte doener

De functie
Na een gedegen inwerkperiode, waarin je kennismaakt met je collega’s, de werkzaamheden en de producten, word je verantwoordelijk voor het uitvoeren van verschillende werkzaamheden bij de klant op locatie. Dit betreft het uitvoeren van correctief en preventief onderhoud, renovatie- en nieuwbouwprojecten en het oplossen van storingen. Je krijgt te maken met mechanische en elektrotechnische werkzaamheden en werkt zelfstandig vanuit huis bij voorkeur vanuit Zuid- Nederland of Belgie (regio Antwerpen/ Brussel). Vanuit ons servicecenter in Maastricht-Airport (NL) vind de aansturing plaats en bij gelegenheid zul jij hier ook aanwezig zijn. Tevens beschikken we in Sint-Stevens-Woluwe (B) over een saleskantoor. Je bent het visitekaartje van Sulzer bij onze klanten, je denkt actief mee over technische verbeteringen en adviseert onze klanten daarover. Een klantgerichte en flexiblele instelling is hierbij vanzelfsprekend.

 

Wie zoeken wij?
Je hebt een technische opleiding, bij voorkeur op het gebied van werktuigbouwkunde. Ervaring met elektrotechniek en PLC/meet- en regeltechniek mbt toepassingen in (industriële) pompen is een pré. Je bent communicatief vaardig en hebt een flexibele instelling waarbij consignatie (wachtdienst) en externe overnachting zo nu en dan geen probleem is. Je hebt bij voorkeur enkele jaren buitendienst ervaring en bent in het bezit van een geldig rijbewijs B. Een Geldig Rijbewijs CE/ C1E is een pré. Je spreekt vloeiend Nederlands; basiskennis van met name de Franse en Engelse taal is een sterke pré.

 

Sulzer
biedt je een loopbaan bij een succesvol internationaal bedrijf, met een eigen productlijn, een uitstekende naam in de markt en een heldere blik op de toekomst. Je werkt voor “het goud van de toekomst”: water. Je krijgt de kans om ons uitgebreide portfolio aan producten van dichtbij te leren kennen. Sulzer biedt tenslotte een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket waaronder een meer dan marktconform salaris, een royaal aantal vrije dagen en een servicewagen. 

 

Interesse?
Solliciteren kan dmv een korte sollicitatiebrief en een volledig cv via de solliciatie button. 

Voor meer inhoudelijke informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rene ten Brink, Teamleader Service , tel. 0032 (0)2 725 79 00 (B) – 0031 (0)43 352 50 50 (NL)

Field Service Engineer Rotating Water Equipment
Tagged on:                 
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial