Over watercircle.be

Wat is watercircle.be

Het Vlaams Netwerk Watertechnologie (TNAV) werd opgericht op 1 januari 2003 met de steun van het toenmalige IWT-Vlaanderen (nu Agentschap Innoveren & Ondernemen) en verwelkomt alle bedrijven die direct of indirect (bijvoorbeeld als leverancier of ingenieursbureau) met watertechnologie te maken hebben. In 2018 veranderde de naam van TNAV naar watercircle.be.

Het beoogt de versteviging van de concurrentiekracht van zijn leden-bedrijven door middel van innovatie en moedigt de leden ook aan om te innoveren. Het begeleidt ook subsidieaanvragen van afzonderlijke bedrijven voor innovatie. Watercircle.be is zelf met zijn leden actief betrokken bij diverse onderzoeksprojecten en streeft samenwerking met andere organisaties na waar dit maar mogelijk is. Voorts doet het aan technologie-wacht.

Van bijzonder belang zijn ook de buitengewone leden: dit zijn voornamelijk onderzoekscentra (universitaire laboratoria, hogescholen, het VITO). Het is maar met hun hulp dat de Flow of Technology – de watercircle.be-baseline – een feit wordt. Dit culmineert elk jaar in het Academia Meets Industry-evenement.

Vandaag telt watercircle.be meer dan 90 leden, waarvan meer dan 70 bedrijven en meer dan 20 kenniscentra.

Onze meest recente folder vindt u hier.

0
0

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial