(Hydro)Geoloog

Pidpa

(Hydro)Geoloog

–Antwerpen–

 

Als (Hydro)Geoloog gaat een belangrijk deel van jouw takenpakket naar het opvolgen en/of uitvoeren van studies en onderzoeken en het opmaken van rapporteringen. Zo volg je onder andere de MER-studies op en sta je in voor het opmaken van wettelijke en technisch-inhoudelijke rapporteringen. Je maakt je de (hydro)geologie van het Centraal Kempisch systeem eigen en controleert de resultaten van modelleringen van grondwaterstromen. Je volgt het beheer van de peilputten en de watervangputten van Pidpa op en adviseert de exploitatiediensten over het duurzaam gebruik van de bronnen. Je coördineert hydrogeologische inventarisaties. Je volgt de relevante milieuwetgeving en in het bijzonder de Kaderrichtlijn Water op. Ook volg je technische tendensen alsook innovatieve evoluties op. Hierbij valt te denken aan geothermie die de waterkwaliteit in onze beschermingszones kan beïnvloeden, nieuwe tendensen in de winningstechniek, … Tenslotte bouw je een netwerk uit met tal van andere belanghebbenden in de waterwingebieden en vertegenwoordig je Pidpa op verschillende overlegfora.

Wie zoeken we?

Je beschikt over een masterdiploma bij voorkeur in het domein van geologie, hydrologie of ingenieurswetenschappen (bio-ingenieur of burgerlijk ingenieur). Je komt zeker ook in aanmerking indien je beschikt over een masterdiploma in een andere richting en relevante ervaring in het vereiste vakgebied hebt. Je hebt affiniteit met milieu, ecologie en natuur. Ervaring met grondwatermodelleringen, putboringen en/of het uitvoeren van hydrogeologische en ecohydrologische projecten is een pluspunt. Je kan problemen snel en accuraat oplossen.  Je bent een zelfstandig en nauwkeurig werker. Je hebt overtuigingskracht. Je kan informatie synthetiseren tot een onderbouwde mening. Je bent communicatief en kan je vlot uitdrukken in het Nederlands. Je bent klantgericht en weet de belangen van Pidpa te verdedigen. Je kan vlot overweg met MS office. Kennis van GIS en/of ervaring met modelleersoftware is een pluspunt.

Ons aanbod

Afhankelijk van je relevante ervaring situeert je bruto startloon zich tussen 4072 en 5997 euro. Naast ruime doorgroei – en opleidingsmogelijkheden, krijg je een mooi pakket (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioenplan, cafetariaplan, dertiende maand en een aantrekkelijke verlofregeling). Daarnaast biedt Pidpa je als duurzame werkgever de mogelijkheid tot terugbetaling van openbaar vervoer en een fietsvergoeding. We zetten in op jouw welzijn door o.a. een goede work-life balance.

Onze aanpak

Bezorg ons je cv met motivatiebrief en een kopie van je hoogst behaalde diploma. In een verkennend gesprek licht jij je ervaring en motivatie verder toe. Wij geven je meer informatie over de werkomgeving en de vacature zelf. Vervolgens gaan we in een assessment dieper in op je competenties. Tot slot volgt er een finaal interview. Indien nodig gaan de assessments en gesprekken online door.

Bezorg ons uiterlijk op 1 mei 2022 via het onlineformulier jouw sollicitatie. Heb je nog een vraag? Stuur een mailtje.

Contactgegevens

(Hydro)Geoloog
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial