Bedrijf: Benvitec Plastics

Benvitec Plastics

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

Koolmijnlaan 185

3582 Beringen

Erwin Berghmans

+32 (0)1 145 07 50

erwin.berghmans@benvitec.be

www.benvitec.be

Benvitec reportage

Benvitec is opgericht in 1992 en telt op dit moment meer dan 200 werknemers verdeeld over onze drie vestigingen nl. Beringen (hoofdzetel), Kruibeke en Fleurus. Benvitec is als ‘full service partner van de industriële technische dienst’ actief binnen de domeinen Milieu, Kunststof, Piping en Bouw.  Dankzij de sterke synergie tussen de verschillende afdelingen en de expertise van onze engineers kunnen wij op heel wat technische vragen het juiste antwoord bieden en de oplossing bouwen.

Benvitec Plastics is gespecialiseerd in het ontwerp, bouw en installatie van allerhande kunststof constructies en leidingwerk. Van engineering tot prototype, van klein draaideel tot grote chemicaliën opslagtank, van prefabstuk tot compleet leidingwerk, van product tot sleutel-op-de-deur installatie: wij zijn uw partner.

Benvitec Plastics is bovendien ISO/VCA** gecertificeerd, beschikt over een groot machinepark (freesmachines, bewerkingscentra, lasers, …), een eigen constructie werkplaats, gekwalificeerde monteurs en een gedreven engineering team.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial