Bedrijf: CGK Group

CGK Group

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Westlaan 7 – IZ Moorsele-Gullegem C3020

8560 Gullegem

Stijn Dely

+32 (0)5 642 22 02

info@cgk-group.com

www.cgk-group.com

De CGK-Group specialiseert zich in de levering en plaatsing van industriële installaties voor opslag en gebruik van allerlei (gevaarlijke) vloeistoffen. Deze installaties kenmerken zich door een doordacht ontwerp met oog voor milieu, veiligheid en efficiëntie. Hierbij trachten we steeds de rol van uitdager te spelen in de markt.

Eén van de grote troeven van de CGK-Group zijn de vele competenties binnen de groep. Hierdoor kunnen we totaalinstallaties waar zowel kunststoffen, metalen als isolatie in voorkomen volledig in eigen beheer uitvoeren.

 

Met een grote kennis van kunststof, composieten en metalen denken wij altijd in het belang van de klant en niet andersom.
Ons engineeringteam heeft voldoende ervaring en expertise om iedere uitdaging aan te gaan. Onze productie en engineering bevinden zich in hetzelfde gebouw, de wisselwerking tussen die 2 helpt ons out of the box te denken bij de uitwerking van een project.
Het einde van een project betekent niet het einde van onze service. We blijven altijd bereikbaar voor vragen omtrent producten en/of installaties alsook veranderingen in wetgevingen. Op deze manier streven wij naar een duurzame relatie met voordelen voor beide partijen.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial