Bedrijf: Festo Belgium

Festo Belgium

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Kolonel Bourgstraat 101

1030 Brussel

Steve De Clercq

+32 (0)473 13 17 67

steve.DeClercq@festo.com

https://www.festo.com/cms/nl-be_be/index.htm

Kort

Festo is een belangrijke, wereldwijde producent van pneumatische en elektrische aandrijftechnologie voor fabrieks- en procesautomatisering. Wij leveren de juiste oplossing voor al uw toepassingen met meer dan 30.000 componenten in onze catalogus, ready-to-install-automatiseringssystemen en een pakket bijhorende diensten gaande van componenten op maat, pre- en aftersalessupport tot opleidingen.

Producten

Festo biedt een volledig gamma automatiseringsoplossingen aan voor water/wastewaterprocessen. Of u nu een enkele component of een complex systeem zoekt, Festo heeft de technologie, de kennis van de toepassing en de bewezen ervaring om resultaten te garanderen. Wij bieden u naast ventieleilanden en pneumatisch materiaal ook hoogwaardige pneumatisch bediende ventielen, lineaire schuifkleppen, vlinderkleppen en bolkranen in een ruim gamma aan materialen en drukwaarden. We helpen u om de juiste klep en aandrijving te vinden die het beste past voor uw toepassing, en helpen u om de efficiëntie van uw installatie te verhogen. 

Nader bekeken

Festo ontwikkelt samen met en voor zijn klanten automatiseringsoplossingen op maat voor de procesindustrie – in alle projectfasen van engineering tot bediening en onderhoud. 

Tal van industrieën met de meest uiteenlopende vereisten.

De segmenten van de procesindustrie omvatten bijvoorbeeld biotech en farmaceutica, water- en afvalwatertechnologie, chemische technologie, voedsel en dranken, de olie- en gasindustrie, mijnbouwprocesengineering, energieopwekking en papierproductie.

 

Deze verscheidenheid aan segmenten stelt het breedste scala van eisen aan de technologieën, oplossingen en producten, rekening houdend met diverse technische specificaties en voorschriften. In al deze industrieën gaat het om het meten, regelen en sturen van vloeibare media om een soepel en betrouwbaar productieproces te garanderen.

Van de individuele component tot de klantspecifieke oplossing

De oplossingen van Festo variëren van kleppen, ventielen, actuatoren, sensoren en besturingssystemen tot kant-en-klare systemen en holistische automatiseringsconcepten.

Onze belangrijkste productgroepen
• besturingstechnologie en externe I / O’s
• ventieleilanden en wegventielen
• sensoren en klepstandstellers
• lineaire en kwartslagaandrijvingen
• proces- en mediakleppen
• componenten voor persluchtverzorging en -toevoer

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial