Bedrijf: Hydris Engineering

Hydris Engineering

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Textielstraat 13

8790 Waregem

Theo Bollen

+32 (0)89 79 81 32

theo.bollen@eco-vision.be

www.hydrisengineering.com

HYDRIS Engineering te Waregem maakt deel uit van de Pollet Water Group (PWG) en is gespecialiseerd in waterbehandeling in de industrie, landbouw en de zorg- en dienstensector. Pollet Water Group is met zijn bedrijvennetwerk aanwezig in 25 landen en actief in meer dan 130 landen wereldwijd, hierdoor kunnen wij rekenen op de steun en slagkracht van een internationale Belgische groep.

Door onze jarenlange ervaring in de wereld van industriële waterbehandeling, kunnen wij een antwoord bieden aan de vraag naar filtratie en membraantechnologie, en hebben we zo een eigen probleemoplossend gamma ontwikkeld. De hoogkwalitatieve componenten zijn onze garantie voor een feilloze oplossing. Het HYDRIS filtratie gamma is ontwikkeld voor volgende toepassingen: dosering van chemicaliën (oxidatie, flocculatie/coagulatie, pH-correctie, … ), beluchting, zand en multimediafiltratie, actief koolfiltratie , ontharding, ultrafiltratie en omgekeerde osmose. Onze technologieën laten toe om uw waterverbruikers en alternatieve waterstromen te optimaliseren. Zo dalen uw werking- en energiekosten en zorgt de korte terugverdientijd voor een geslaagde optimalisatie binnen uw bedrijf.

Het HYDRIS team staat tot uw dienst. Wij staan in voor een gericht projectadvies, een ontwerp op maat van uw nieuwe of uitbreiding van uw bestaande waterbehandelingsinstallatie. Daarnaast zorgen wij eveneens voor de opstart en een accurate opvolging met minimale exploitatiekosten.

Hebt u tijdelijk nood aan een bepaalde waterbehandeling? Ook hierin kan HYDRIS u helpen. We beschikken over een ruime ervaring in het bouwen en verhuren van mobiele installaties. Wij kunnen tevens installaties in huur of leasing aanbieden. Contacteer ons om de mogelijkheden te bekijken.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial