Bedrijf: Krohne Belgium

Krohne Belgium

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Spuibeekstraat 5

2800 Mechelen

Wim Lintermans

+32 (0)2 466 00 10

w.lintermans@krohne.com

KROHNE België | KROHNE België

KROHNE is een wereldwijd toonaangevende producent en leverancier van complete meetoplossingen voor industriële procesinstrumentatie. KROHNE BELGIUM nv in Groot-Bijgaarden is de verkooporganisatie van de KROHNE Groep, die het complete KROHNE-assortiment op de markt brengt in België en G.H. Luxemburg.
Krohne is producent en wereldwijd leverancier van instrumentatie voor tal van sectoren. Het productengamma voor watertoepassingen bestaat hoofdzakelijk uit elektromagnetische debietmeters. Voor iedere toepassing, effluent, influent, industrieel en ander afvalwater is er een gericht type inductieve debietmeter inzetbaar, net zoals voor de bijproducten zoals polyelektroliet of ijzerchloride.
De nieuwe generatie debietmeters met de Waterflux, wireless of niet, heeft naast haar chemische resistente rilsanliner, het zeer grote voordeel dat hij de enige in zijn soort is die geen rechte voor-of nalengtes nodig heeft. Dit is een geweldig voordeel voor iedere installatie. Warme waterstromen, waarbij vorming van magnetiet kan ontstaan, worden opgelost met ultrasone debietmeters. Dit is een technologie waarvan de kwaliteit meer dan voldoende bewezen is en die de langetermijnstrategie niet in de weg staat.
Tot slot levert Krohne naast de zeer nauwkeurige rechte-buismassadebietmeters ook een volledig assortiment niveaumetingen (radar, geleide radar, bypassmetingen, trilvorken, enz.), temperatuurs- en drukmetingen, analyse-appartauur (PH, Redox, Turbiditeit) alsook totaaloplossingen voor energiemetingen.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial