Bedrijf: Netzsch Pumps Bellux

Netzsch Pumps Bellux

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Reportage:

Molenstraat 32 – bus 001

1740 Ternat

Joaquim de Matos

+32 (0)2 201 99 00

joaquim.dematos@netzsch.com

pumps.netzsch.com/be-nl

Reportage Netzsch Pumps Bellux

NETZSCH ontwikkelt en produceert sinds 1873 instrumenten en machines voor laboratorium en industrie. De groep telt vandaag meer dan 3.600 mensen en bestaat uit drie wereldwijde business units: Analysing & Testing, Grinding & Dispersing en Pumps & Systems

Wie zijn we?
Al meer dan vijf decennia leveren we wereldwijd Nemo® excentrische wormpompen, Tornado® lobbenpompen, Notos schroefspindelpompen, versnijders, doseringstechnologie en custom-built-apparatuur.

Ons doel
NETZSCH wil haar wereldwijd markt- en technologisch leiderschap uitbreiden ten gunste van haar klanten. Hierbij we zien we onszelf niet alleen als een ontwikkelaar en producent, maar meer als uw partner voor projectplanning, van case management tot complete serviceconcepten. Onze innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten worden wereldwijd zeer gewaardeerd en geaccepteerd. Het is de strategie van het bedrijf om zich te concentreren op veeleisende toepassingen waar onze jarenlange ervaring ten goede komt van de klanten door het aanbieden van innovatieve producten.

In de Regio voor de Regio
NETZSCH Pumps & Systems telt meer dan 2.300 medewerkers in vijf ontwikkelings- en productiesites, 30 verkoopkantoren, één samenwerkingspartner (in Japan) en nog eens 200 vertegenwoordigers. Daarmee is NETZSCH altijd dicht bij u, waar u ook bent. 

Onze kwaliteit
Met de wereldwijde implementatie van de normen volgens DIN EN ISO 9001 in ontwikkeling en onderzoek garanderen wij de hoogste kwaliteit op elke productielocatie. 

Onze Positie
Met een productie van meer dan 57.000 pompen per jaar onderstrepen we ons wereldwijd technologie- en marktleiderschap.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial