Bedrijf: Siemens

Siemens

Straat:

Gemeente:

Contactpersoon:

Telefoon:

E-mail:

Website:

Guido Gezellestraat 121

1654 Beersel

Pascal Sterkendries

+32 (0)2 536 78 26

pascal.sterkendries@siemens.com

www.siemens.com/be/nl/home.html

Siemens is een wereldwijde topspeler op het gebied van elektrificatie, automatisering, digitalisering en gezondheidszorgoplossingen.

Als betrouwbare partner steunt Siemens u door de betrouwbaarheid, veiligheid en efficiëntie van uw producten, processen en fabrieken voortdurend te optimaliseren. Op die manier helpen we u uw productiviteit aanzienlijk te vergroten en uw marktintroductietijd te verbeteren met innoverende, geïntegreerde technologie in de hele levenscyclus.

Wereldwijd bieden we toekomstbestendige technologie en diensten aangevuld met sectorspecifieke oplossingen. Hierdoor waarborgen we de beschikbaarheid van uw producten, systemen en oplossingen op lange termijn en helpen we u sneller en gerichter op nieuwe marktvereisten en -ontwikkelingen in te spelen en dus uw concurrentiepositie te verbeteren.

Technologie

Siemens procesinstrumentatie – de One-Stop-Shop.

Ons zeer uitgebreide portfolio aan procesinstrumentatie biedt u de top van de hedendaags verkrijgbare transmitters op de markt. Of u nu druk, temperatuur, flow of niveau wilt meten, wij brengen u een uniek portfolio in procesinstrumentatie, inzetbaar voor al uw wensen. Ook op het gebied van klepstandstellers, procescontrollers en procesrecorders bent u bij Siemens aan het juiste adres.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial