Milieudeskundige water

Trevi environmental services

Milieudeskundige water

–Gentbrugge–

 

TREVI nv is sinds 1992 gespecialiseerd in milieu- en energietechnologie.
Waterzuivering, luchtzuivering, mestverwerking en biogasinstallaties behoren tot onze specialiteiten.

Jobomschrijving:

Op de afdeling water voer je studies en audits uit m.b.t. dit vakgebied en geef je gestructureerde adviezen aan de klant.

De onderwerpen zijn divers en omvatten onder meer: ontwerp en optimalisatie van afvalwaterzuiveringsinstallaties, implementeren van Best Beschikbare Technieken in productieprocessen, uitvoeren projecten rond waterhergebruik en alternatieve waterbronnen, motiveren van haalbare lozingsvoorwaarden en evaluatie van de impact op het leefmilieu, etc.

Verder volg je het waterbeheer en de werking van de waterzuivering bij klanten op en optimaliseert de werking ervan door een nauwgezette instelling van de procesparameters. Je rapporteert hierover aan de betrokken partijen.

Wie zoeken we?

Je hebt een masterdiploma in een milieurichting: bij voorkeur bio-ingenieurswetenschappen milieutechnologie of industrieel ingenieur milieukunde;

  • Je hebt bij voorkeur 5 jaar werkervaring in een gelijkaardige functie;
  • Je kan zelfstandig werken en gaat hierbij gestructureerd en analytisch aan de slag;
  • Je kan je vlot uitdrukken, bent klantgericht en constructief;
  • Je bent vlot in het Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt;
  • Je kan goed overweg met MS Office.

Wat bieden we?

Je ontvangt een loon in lijn met je ervaring, verantwoordelijkheden en opleiding. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, jaarlijks een pakket ecocheques en de mogelijkheid om een fiets te leasen.

Verder ontvang je vanaf jouw eerste dag alle info die je nodig hebt en word je verder begeleid door een peter of meter. Naar behoeftes kunnen er ook opleidingen intern en extern gevolgd worden.

De werk-privé balans is voor ons belangrijk en daarom krijg je in een voltijdse functie 12 ADV-dagen.

Je werkt in een mooi gebouw te Gentbrugge, naast de Schelde, waardoor je tijdens pauzemomenten kan wandelen of sporten in een groene omgeving, dichtbij Gent centrum. Tot slot voorzien we dagelijks vers fruit en soep, bereid in onze eigen keuken.

 Interesse of vragen?

Milieudeskundige water
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial