Milieudeskundige water

Trevi environmental Solutions

Milieudeskundige water

– Gent-Brugge –

 

Jobomschrijving

Op de afdeling water voer je studies en audits uit m.b.t. dit vakgebied en geef je gestructureerde adviezen aan de klant.

De onderwerpen zijn divers en omvatten onder meer ontwerp en optimalisatie van afvalwaterzuiveringsinstallaties, implementeren van Best Beschikbare Technieken in productieprocessen, uitvoeren projecten rond waterhergebruik en alternatieve waterbronnen, motiveren van haalbare lozingsvoorwaarden en evaluatie van de impact op het leefmilieu, etc.

Verder volg je het waterbeheer en de werking van de waterzuivering bij klanten op en optimaliseert de werking ervan door een nauwgezette instelling van de procesparameters. Je rapporteert hierover aan de betrokken partijen.

Wie zoeken we?

  • Je hebt een masterdiploma in een milieurichting, bij voorkeur bio-ingenieurswetenschappen milieutechnologie of industrieel ingenieur milieukunde;
  • Je bent geboeid door waterzuivering en hebt kennis van milieutechnieken binnen het gebied van (afval)waterbehandeling;
  • Je kan zelfstandig werken en gaat hierbij gestructureerd en analytisch aan de slag;
  • Je kan je vlot uitdrukken, bent klantgericht en constructief;
  • Je bent vlot in het Nederlands en Engels. Frans is een pluspunt;
  • Je kan goed overweg met MS Office.

Wat bieden we?

Bij Trevi nv kom je terecht in een duurzaam en groeiend bedrijf met een aangename werksfeer. Je krijgt een uitdagende job, met de nodige ondersteuning van collega’s. Wij bieden de nodige opleidingen aan, die je in staat stellen te groeien in je functie. Daarnaast bieden we je een vast contract, een marktconform salarispakket en extralegale voordelen.

Contactgegevens

Milieudeskundige water
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial