Projectleider waterzuivering

Trevi environmental Solutions

Projectleider waterzuivering

– Gentbrugge –

 

Jobomschrijving

Je helpt mee aan de realisatie van waterzuiveringsprojecten in binnen- en buitenland. Dit omvat een gevarieerd takenpakket dat start bij de opmaak van offertes, (voor)ontwerp van de installatie en toelichting van het project aan de klant. Mogelijks worden er ook pilootproeven gedaan, die je mee opvolgt.

Voor de bouw van de installatie werk je samen met een ervaren technisch projectteam (projectverantwoordelijke, programmeurs, elektrische en mechanische tekenaars). Tijdens en na de realisatie blijf je ook het aanspreekpunt van de klant.

Na een positieve inwerkperiode krijg je meer verantwoordelijkheid en neem je zelf de coördinatie van de toegewezen projecten voor je rekening.

Wie zoeken we?

  • Je bent in het bezit van een masterdiploma (bio-ingenieur milieutechnologie of industrieel ingenieur milieukunde)
  • Je hebt interesse in milieutechnologie maar ook in de technische realisatie van de installaties (proces, elektriciteit, mechanica,…)
  • Je houdt ervan om zelfstandig te werken, gaat hierbij analytisch en gestructureerd te werk.
  • Je kunt zowel in de diepte als in de breedte werken.
  • Je bent klantgericht en weet op een constructieve, diplomatische manier met klanten om te gaan.
  • Je kunt je vlot uitdrukken in het Nederlands, Frans en Engels. Kennis van andere talen is een pluspunt.

Wat bieden we?

Je ontvangt een loon in lijn met je ervaring, verantwoordelijkheden en opleiding. Dit wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals een groepsverzekering, jaarlijkse ecocheques en de mogelijkheid om een fiets te leasen.

 

Verder ontvang je vanaf jouw eerste dag alle info die je nodig hebt en word je verder begeleid door een peter of meter. Naar behoeftes kunnen er ook opleidingen intern en extern gevolgd worden.

 

De werk-privé balans is voor ons belangrijk en daarom krijg je in een voltijdse functie 12 ADV-dagen.

 

Je werkt in een mooi gebouw te Gentbrugge, naast de Schelde, waardoor je tijdens pauzemomenten kan wandelen of sporten in een groene omgeving, dichtbij Gent centrum. Tot slot voorzien we dagelijks vers fruit en soep, bereid in onze eigen keuken.

Projectleider waterzuivering
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial