Ontwerper E-Plan

Smet group

Ontwerper E-Plan

–Dessel–

 

Onze Divisie Elektromechanica is een kwalitatief gewaardeerde partner en gevestigde waarde voor de bouw van mechanische en elektrotechnische installaties binnen de brede watersector voor zowel openbare opdrachtgevers als industrie. In de kantoor- en utiliteitsbouw nemen we ook de bouw van geothermische installaties voor onze rekening.

We bouwen in eigen werkplaats en installeren tevens on site met eigen personeel alle facetten van het mechanisch en elektrotechnische geheel tot een opgeleverd werkende installatie en dit voor oa waterzuiveringstations, pompstations, waterproductiecentra met dito behandeling, waterwinning, koude-warmte opslag en bodemenergieopslag voor duurzame verwarming en koeling van gebouwen.

We beschikken hiervoor over een groep gemotiveerde medewerkers die vanaf eerste ontwerp tot oplevering samenwerken en bouwen in een hecht team.

Om deze divisie te versterken, verder in te spelen op het stijgend aanbod en onze marktpositie hierin te verstevigen zoeken wij een enthousiaste (M/V ) Ontwerper/Tekenaar E Plan P8.

Beschrijving

Als ontwerper/tekenaar E plan sta je in voor de studie en het ontwerp van de klantspecifieke elektrische projecten: laagspanningsborden voor de brede watersector, kabel- en kortsluitberekeningen (Caneco BT) , stuklijsten, lay out tekeningen en warmteberekeningen. U werkt in een klein team, komt in contact met de klant en u begeleidt mee de productie van de laagspanningsborden welke in eigen atelier gebouwd worden. U optimaliseert uw projecten technisch en financieel en wordt hiervoor bijgestaan door uw collega’s, projectvoorbereiding en andere interne diensten zoals aankoop.

Profiel

  • U bent bachelor of master in de elektriciteit/elektromechanica of een aanverwante technische opleiding of bent gelijkwaardig door ervaring.
  • U kan zowel zelfstandig werken als in teamverband, u bent creatief en ondernemend, u werkt oplossingsgericht, u bent zowel technisch als praktisch.
  • U vindt kwaliteit en veiligheid belangrijk.
  • Ervaring en kennis van bordenbouw is een pluspunt, doch geen absolute vereiste.

Aanbod

Wij zijn op zoek naar je voor een spoedige indiensttreding
We voorzien naast het loon een firmawagen en extralegale voordelen als groepsverzekering, hospitalisatieverzekering enz.

Daarnaast bieden wij vanaf dag één begeleiding op de werkvloer en stellen wij een peter aan om je wegwijs te maken in de werking van onze firma.

Je zal tewerk worden gesteld in een boeiende, groeiende en innovatieve “water” wereld. Onze mensen krijgen een hoge mate van vrijheid aan om de job in te vullen en het ontwikkelingstraject zelf mee te bepalen. In onze afdeling elektromechanica staan wij sterk als team en zorgen we voor de nodige ondersteuning vanuit verschillende takken van onze afdeling.

 Interesse of vragen?

Ontwerper E-Plan
Tagged on:
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial