Ontwerpingenieur/relatiebeheerder

Pidpa

Ontwerpingenieur/relatiebeheerder

– Antwerpen –

 

Wat houdt de job in?
Voor enkele gemeenten sta je in voor het projectmanagement (ontwerp, overleg, …) van alle watergebonden infrastructuur. Je ontwerpt zelf, maar begeleidt ook externe ontwerpers in hun opdrachten. Je denkt mee na over de inrichting van het openbaar domein.

Daarnaast ben je de contactpersoon voor Pidpa bij deze gemeenten. Je hebt oog voor maximale synergie binnen de nutssector en voor ‘minder hinder’ in de uitvoeringsfase.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een masterdiploma bij voorkeur in de industriële wetenschappen.
  • Kennis van SB250 en Autocad, GIS en hydraulische rekenpakketten is een pluspunt.
  • Je hanteert een vlotte communicatie en bent klantgericht.
  • Tevens bezit je een sterke dosis analytisch inzicht.

Ons aanbod
Afhankelijk van je relevante ervaring situeert je bruto startloon zich tussen 3.387 en 4.845 euro. Een ruime loonsverhoging is mogelijk na één jaar. Naast ruime doorgroei – en opleidingsmogelijkheden, krijg je een mooi pakket. Vervolgens zetten we in op jouw welzijn door o.a. een goede work-life balance.

Onze aanpak
In een verkennend gesprek licht jij je ervaring en motivatie verder toe. Wij geven je meer info over de werkomgeving en de vacature zelf. Vervolgens gaan we in een assessment iets dieper in op je competenties. Tot slot volgt er een interview. Eind november verwachten we het einde van de selectieprocedure. Indien nodig gaan de assessments en gesprekken online door.

Bezorg ons uiterlijk op 1 november 2020 via onze website een kopie van je hoogst behaalde diploma, je cv met motivatiebrief. Heb je nog een vraag? Stuur een mailtje naar jobs@pidpa.be.

Ontwerpingenieur/relatiebeheerder
Tagged on: