Procestechnicus Operator Drinkwater

De Watergroep

Procestechnicus Operator Drinkwater

– Vlaanderen –


Wat staat je te doen?

Drinkwater – het blauwe goud – is een van de meest essentiële producten die wij als mens nodig hebben om te overleven.

Wil je je kennis inzake elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica optimaal inzetten en dit in een uitdagende én maatschappelijke relevante functie?

Dan is de functie van procestechnicus-operator drinkwater misschien wel iets voor jou!

Als procestechnicus-operator voer je een ruime waaier aan technische opdrachten uit met betrekking tot elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica in onze productie-installaties.

Wat verwachten wij van jou?

Een greep uit het takenpakket:

·        Uitvoeren van foutenanalyses om storingen op te sporen en op te lossen

·        Instaan voor de ontvangst en controle van leveringen van scheikundige producten

·        Onderhoud en herstel van het geheel van installaties en aanverwante technische infrastructuur (elektrisch, motoren, pompen, compressoren, elektrische en pneumatische afsluiters in waterproductiecentra, reservoirs, …)

·        Meewerken aan renovatieprojecten en indienstname van nieuwe installaties, geven van input op basis van opgedane ervaringen

·        Begeleiden op het terrein van externe firma’s (of collega’s) bij werken zoals het reinigen van kuipen, elektrische en mechanische keuringen, specialistisch onderzoek of speciale werkzaamheden; erop toezien dat de veiligheids- en milieuvoorschriften worden gevolgd

 

Waar ga je aan de slag ?

Momenteel zijn wij op zoek naar medewerkers voor de volgende teams/locaties:

·        waterproductiecentra in de regio Vlaams-Brabant vanuit Heverlee

·        regio West-Vlaanderen vanuit Kooigem en Woumen

Door deelname aan deze selectie kan je ook in aanmerking komen voor latere vacatures in West-/Oost-Vlaanderen.

Je bent bereid om regelmatig verplaatsingen te doen naar onze productie-infrastructuur (waterproductiecentra, watertorens, reservoirs, hydroforen/opjagers).

Wat verwachten wij van jou?

·        Je voldoet aan de formele deelnemingsvoorwaarden (diploma, rijbewijs, goed gedrag, medisch geschikt).

·        Je beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs, bij voorkeur in de richting elektriciteit, elektromechanica of elektronica (zoals vermeld in de lijst van diploma’s.).

·        Je hebt een ruime kennis in het lezen en begrijpen van elektrische schema’s, je hebt kennis van PLC’s,netwerken en technische reglementeringen (AREI).

·        Laag- of hoogspanningsuitrustingen en pompinstallaties zijn jou niet vreemd en je wilt meer te weten komen over waterbehandelingsprocessen.

·        We zijn op zoek naar collega’s die handig en technisch aangelegd zijn.

·        Je bent bereid om periodiek deel te nemen aan de wachtdienstrol en in deze rol mogelijk ’s avonds, ’s nachts of tijdens het weekend opgeroepen te worden.

·        Ten slotte blijf je onder verhoogde druk kwaliteitsvol werk afleveren en werk je vlot met verschillende partijen samen.

Beschik jij over volgende kerncompetenties voor deze functie?

·        Analyseren: je bent goed in het analyseren. Je legt verbanden en ziet oorzaken.

·        Klantgerichtheid: je reageert vriendelijk, adequaat en correct op belanghebbenden.

·        Initiatief: je neemt initiatief en werkt vanuit de eigen functie aan je eigen ontwikkeling en aan die van de organisatie.

·        Samenwerken: je levert een bijdrage aan een gezamenlijk resultaat in een team of project, ook als dat niet meteen van persoonlijk belang is.

·        Verantwoordelijkheid: je handelt in overeenstemming met de belangen, waarden en normen van De Watergroep.

·        Plannen en organiseren: je brengt orde en structuur in de uit te voeren werkzaamheden. Je stelt prioriteiten en verkrijgt zo een duidelijk overzicht.

·        Zorgvuldigheid: je handelt met aandacht voor kwaliteit en gericht op het voorkomen van fouten.

Ervaring is uiteraard een troef maar zeker geen must. De Watergroep zet sterk in op training en opleiding in de praktijkomgeving. Daarom roepen wij zeker ook gemotiveerde laatstejaarsstudenten en schoolverlaters op om te antwoorden op deze vacature.

Waar mag je op rekenen?

·        In ruil voor jouw talent bieden we je graag een plaats bij het grootste drinkwaterbedrijf in Vlaanderen, met een sterke lokale verankering.

·        Je krijgt een contract van onbepaalde duur met de mogelijkheid tot statutaire aanstelling.

·        Extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, eindejaarstoelage, vakantiegeld, 100% terugbetaald transport met het openbaar vervoer (of fietsvergoeding), hospitalisatieverzekering en ambulante kostenverzekering zijn voor ons een basisrecht.

·        Daarnaast mogen we de mooie verloning (een brutomaandloon van minimum 2510,07 euro) en de ruime opleidingskansen niet vergeten.

Interesse?

Solliciteer uiterlijk op 31 oktober 2020.

Je wordt via mail uitgenodigd voor de selectieproeven.

Voor meer informatie over de functie kan je contact opnemen met:

Heleen Hulpiau, manager Exploitatie Productie en Opslag, op het nummer 0499 98 31 89.

Voor meer informatie over de arbeidsvoorwaarden kan je mailen naar staffing@dewatergroep.be.

Wij houden er aan om ook in Coronatijden onze dienstverlening als publiek drinkwaterbedrijf te verzekeren. Dit betekent ook dat wij ons het recht voorbehouden om, indien nodig, de hele aanwervingsprocedure vanop afstand te doen met de huidige moderne communicatiemiddelen. Binnen De Watergroep is hiervoor het gebruik van Skype de norm.

Procestechnicus Operator Drinkwater
Tagged on:     
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial