Projectingenieur Elektromechanica

Visser & Smit Hanab

Projectingenieur Elektromechanica

–Gent–

 

Functieomschrijving

Als projectingenieur binnen onze afdeling Elektromechanica, doorloop je alle fases van onze bouwprojecten. Dit gaat van calculatie, projectvoorbereiding, uitvoering, oplevering en de financiële afhandeling. Op deze manier ontdek je vanzelf waar je kracht ligt. Je zal je onder andere bezig houden met tekeningen en documenten bestuderen, je gaat hoeveelheden bepalen, je denkt mee over de fasering en uitvoeringswijze van het project, je zal de uitvoeringsploegen aansturen, en volgt producties op. Zowel de klant als het projectteam hou je geregeld op de hoogte over de voortgang en de financiële afhandeling van het project.

De adrenaline giert door je bloed, want elk project is anders, en geen enkele dag ziet er hetzelfde uit! Een garantie op levenslang leren!

Uit het leven gegrepen

’s Morgensvroeg drink je een koffie met de uitvoeringsploeg op de werf om de activiteiten van de dag door te nemen. Gevolgd door wat tips, tricks en inzichten van onze senior projectleider voor de verdere uitvoering van het project.

In de voormiddag heb je een interne meeting op kantoor met een van de engineers om een complexe uitvoeringsmethode van een ontwerp te bespreken. Je betrekt collega’s die interactief kunnen meedenken.

Je luncht met je collega’s op één van picknick banken op het terras van ons kantoor.

In de namiddag ga je naar een klant om samen met hen de details van een vordering door te nemen.

Op de terugweg stop je nog even langs je werf in uitvoering om een foto te nemen van een uitdagende installatie, klaar voor sociale media. Je maakt van de gelegenheid gebruik om even de werf na te zien of alles veiligheid technisch in orde is, waarvoor een woordje van appreciatie naar de ploeg op zijn plaats is.

En op vrijdag delen we bij de borrel straffe succesverhalen, en zetten we samen het weekend in!

Dit kan zomaar je dagbesteding op een willekeurige dag worden. Geen enkele dag is dezelfde, elke dag nieuwe uitdagingen, nieuwe dingen leren, mensen ontmoeten en vooral veel samenwerken.

Want verbinden zit in ons DNA!

Jouw skills

  • Je hebt een ingenieursdiploma
  • Je bent een teamplayer, bouwen is een ploegsport namelijk.
  • Enthousiasme en motivatie aan overvloed. Zonder goesting komen we nergens.
  • Frans en Engels machtig zijn is zeer nuttig.

De omgeving waar jij je stempel gaat drukken

Visser & Smit Hanab werkt volop mee aan de energietransitie. We verbinden kabels, leiding en vooral ook mensen. Als aannemer zijn we op vele terreinen actief. We bouwen transportleidingen, distributieleidingen, hoog- en middenspanningskabels, warmtenetten, elektromechanische installaties, waterproductiecentra en laadinfrastructuur. Dit doen we zowel op het openbaar domein als bij private partijen.

Benefits

Je start met een mooi pakket van arbeidsvoorwaarden, aangevuld door de extra legale voordelen (hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, forfaitaire onkostenvergoeding, wagen, smartphone, laptop, …) Daarnaast voorzien we een intensief persoonlijk opleidingsprogramma om je skills het eerste jaar een boost te geven, alle processen te leren kennen en te proeven van onze vlotte schakels. Jouw peter, leidinggevende en HR zullen zich hier samen over ontfermen.

 Interesse of vragen?

Projectingenieur Elektromechanica
Tagged on:                     
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial