Projectleider

Pidpa

Projectleider

– Antwerpen –

 

Wat houdt de job in?
Je werkterrein is dat van de watergebonden infrastructuur. Je beheert in nauw overleg met alle betrokken stakeholders de projecten in uitvoering, waarbij je ontwerpen omzet naar volledig operationele projecten. In dit gehele proces draag je de volledige eindverantwoordelijkheid. Je hebt oog voor maximale synergie binnen de nutssector en voor ‘minder hinder’ in de uitvoeringsfase.

Wie zoeken wij?

  • Je hebt een masterdiploma bij voorkeur in de industriële wetenschappen.
  • Kennis van SB250 en Autocad, GIS en hydraulische rekenpakketten is een pluspunt.

Ons aanbod
Afhankelijk van je relevante ervaring situeert je bruto startloon zich tussen 3.387 en 4.845 euro. Een ruime loonsverhoging is mogelijk na één jaar. Naast ruime doorgroei – en opleidingsmogelijkheden, krijg je een mooi pakket. Vervolgens zetten we in op jouw welzijn door o.a. een goede work-life balance.

Onze aanpak
In een verkennend gesprek licht jij je ervaring en motivatie verder toe. Wij geven je meer info over de werkomgeving en de vacature zelf. Vervolgens gaan we in een assessment iets dieper in op je competenties. Tot slot volgt er een interview. Eind november verwachten we het einde van de selectieprocedure. Indien nodig gaan de assessments en gesprekken online door.

Interesse?
Bezorg ons uiterlijk op 1 november via onze website een kopie van je hoogst behaalde diploma, je cv met motivatiebrief.

Projectleider
Tagged on: