Projectmanager Innovatie (circulaire systemen)

De Watergroep

Projectmanager Innovatie (circulaire systemen)

– Brussel –

De klimaatveranderingen en de toename aan waterverbruik tijdens droge en warme periodes, zorgen ervoor dat watermaatschappijen onder druk staan. Om deze veranderingen aan te kunnen wenst De Watergroep in te zetten op innovatieve technieken en alternatieve bedrijfsmodellen.
Zoals vermeld in het Vlaams regeerakkoord wordt een circulair waterbeleid de regel. Zuinig omspringen met onze kostbare waterbronnen en onze reststromen zo goed mogelijk valoriseren vormt in heel wat gevallen nog een hele uitdaging. Aan de hand van verschillende proefprojecten willen we de obstakels rond waterhergebruik op lokale en industriële schaal wegwerken. Samen met het team Onderzoek & Ontwikkeling help je de doelstelling inzake watergebruik te behalen.

Als Projectmanager Circulaire systemen zorg je ervoor dat projecten omtrent waterhergebruik van A tot Z gerealiseerd worden.
Je werkt hierbij nauw samen met verschillende afdelingen binnen De Watergroep, het Vlaams drinkwaterlandschap en met Europese partners.
Je werkt doelmatig, klant- en oplossingsgericht. Je vertegenwoordigt de Watergroep op nationale en internationale fora waarbij je ambassadeur wordt van de innovaties die je mee helpt verwezenlijken.
Je rapporteert aan de Programmacoördinator Circulaire systemen die rapporteert aan de Manager Onderzoek & Ontwikkeling. Je hebt daarbij een belangrijke brugfunctie tussen andere afdelingen binnen De Watergroep.

Voor deze functie krijg je de keuze om te werken uit één van de volgende zetelgebouwen: Kortrijk, Gent, Leuven, Hasselt of Brussel

Projectmanager Innovatie (circulaire systemen)
Tagged on:             
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial