Vind een vacature

Vacatures

In de watersector

Uw vacature in de watersector op onze website? Stuur een bericht naar vacatures@watercircle.be. 

Pantarein screen shot

Operator exploitatie

Pantarein Water ontwikkelt circulaire wateroplossingen voor de industrie. Als operator exploitatie maak je deel uit van het Exploitatie team dat zuiveringen opvolgt en uitbaat.
Pantarein screen shot

Exploitatie verantwoordelijke

Pantarein Water ontwikkelt circulaire wateroplossingen voor de industrie. Als exploitatie verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de organisatie van onze Exploitatie afdeling en stuurt een team van operatoren en proces ingenieurs aan.
Smet Logo_klein2

Werfelektricien

Als werfelectricien zal jij, samen met enkele collega's elektriciens en monteurs, ingezet worden bij de realisatie van deze projecten op de werf bij de klant
sweco

Werftoezichter Elektromechanica voor waterzuiveringinstallaties

In de afdeling infrastructuur - waterzuivering realiseren we afvalwaterzuiveringsinstallaties voor de publieke sector. We coördineren de projecten van voorontwerpfase tot oplevering van de installatie, en dit voor alle disciplines. Sweco werkt mee aan de ontwikkeling en uitwerking van veilige, milieuvriendelijke en duurzame oplossingen rond waterbeheer.
watergroep

Procestechnicus Operator Drinkwater

Als procestechnicus-operator voer je een ruime waaier aan technische opdrachten uit met betrekking tot elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica in onze productie-installaties.
eurowater

Service Technieker M/V

Voor onze Belgische vestiging te Eke zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde startende of ervaren servicetechniekers/monteurs.
iwaki

New Business Developer

Iwaki Belgium/Flowtec in Tessenderlo verdeelt gereputeerde pompmerken en mengers voor uiteenlopende toepassingen en diverse industriële sectoren op de Belgische markt. Om hun huidige groei verder te ondersteunen en te optimaliseren zijn wij voor hen op zoek naar diverse sales profielen.
blue foot membranes

R&D specialist in membraantechnologie

Het bedrijf kent een sterke groei door nieuwe investeringen, door een groeiende marktvraag en de recente overname van A3 GmbH. Om het technische team te versterken zijn we op zoek naar een ervaren R&D specialist in membraantechnologie voor onze vestiging in Lommel.
ekopak

Service engineer

Je wordt ingezet als specialist in de waterbehandelingssystemen. Analyseapparatuur, ontharders, filtraties, omgekeerde osmosetoestellen worden jouw bondgenoten. De afregeling, opvolging en herstelling van deze toestellen zullen voor jou geen geheimen meer kennen. Je zal ook instaan voor de opstart van volledige waterbehandelingsprojecten.
ekopak

Design engineer

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie.
ekopak

(Junior) process engineer

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie.
Desotec 100×385

B2B sales engineer

In deze functie zoeken wij een technisch èn commercieel talent. Naast aan tafel met de klant concept/technische oplossingen ontwikkelen, ben je ook in staat om commerciële kansen te herkennen. Als lid van het Sales team ben je als Sales Engineer verantwoordelijk voor de verkoop van zuiveringsoplossingen, die hoofdzakelijk gebaseerd zijn op de technologie van actieve kool, bij je klanten.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial