Vind een vacature

Vacatures

In de watersector

Uw vacature in de watersector op onze website? Stuur een bericht naar vacatures@watercircle.be. 

PIDPA_2kleuren_CMYK

(Hydro)Geoloog

Binnen de afdeling Integraal Waterbeheer sta je mee in voor het brede beheer van de grondwaterwinningen van Pidpa. Je ondersteunt als (Hydro)Geoloog in deze context bij het hervergunningsproces en het beheer van onze winningscapaciteit.
bosaq

Technical Designer

As a technical designer your job description is very broad, challenging and different. For our technology department we are looking for a technical designer with experience in mechanical engineering, more specifically the 3D design of piping and general skid construction.
TREVI

Procesopvolger waterzuivering

Eens een waterzuiveringsinstallatie gebouwd en werkzaam is, kan deze door ons team van procesopvolging, verder opgevolgd worden ter plaatse en vanop afstand. Nu zoeken we een extra collega om ons te versterken.
VisserSmitHanab 100×325

Projectingenieur Elektromechanica

Als projectingenieur binnen onze afdeling Elektromechanica, doorloop je alle fases van onze bouwprojecten. Dit gaat van calculatie, projectvoorbereiding, uitvoering, oplevering en de financiële afhandeling.
Smet Logo_klein2

Ontwerper E-Plan

Als ontwerper/tekenaar E plan sta je in voor de studie en het ontwerp van de klantspecifieke elektrische projecten: laagspanningsborden voor de brede watersector, kabel- en kortsluitberekeningen (Caneco BT) , stuklijsten, lay out tekeningen en warmteberekeningen.
Smet Logo_klein2

Assistent Projectleider

Als Assistent Projectleider sta je in voor de studie, technische optimalisatie, voorbereiding, dagelijkse leiding on site, opvolging, organisatie en realisatie van de u toegewezen projecten van A tot Z.
Avecom

Process Technician

De Process Technician (m/v) is verantwoordelijk voor: Het opbouwen van labo- en pilootopstellingen; Technische aanpassingen aan de opstellingen en PLC sturingen uitvoeren; Storingen verhelpen; Onderhoud en reiniging van infrastructuur en materiële middelen; Klaarmaken verzendingen/leveringen bij klanten; Beheer magazijn grondstoffen en afgewerkte producten; De dagelijkse opvolging van de kweekreactoren microbiële culturen en helpen bij de kwaliteitscontrole (staalnames).
TREVI

Milieudeskundige water

Op de afdeling water voer je studies en audits uit m.b.t. dit vakgebied en geef je gestructureerde adviezen aan de klant. De onderwerpen zijn divers en omvatten onder meer: ontwerp en optimalisatie van afvalwaterzuiveringsinstallaties, implementeren van Best Beschikbare Technieken in productieprocessen, uitvoeren projecten rond waterhergebruik en alternatieve waterbronnen, motiveren van haalbare lozingsvoorwaarden en evaluatie van de impact op het leefmilieu, etc.
bosaq

Water Technologist

As a Water Technologist you are responsible for the development of off-grid water purification solutions (RO, UF, NF, MBR, …) that provide clean drinking water all over the world.
eurowater

Planner technische dienst

Als planner technische dienst ga je samen met de product verantwoordelijken, de techniekers inplannen voor het onderhoud en de herstellingen van de machines van onze klanten.
eurowater

Service Engineer

Als service engineer bent u verantwoordelijk voor veilig uitvoeren van leveringen en technische werken in opdracht van de technisch manager volgens de algemene richtlijnen van de directie en tot volledige tevredenheid van de klanten. Hiertoe staat u borg voor een professionele vakkennis, een up to date productkennis en een objectief correcte rapportering zowel naar klant als werkgever.
Print

Onderhoudstechnicus Industrie

Als onderhoudstechnicus sta je samen met je collega’s in voor de realisatie van verschillende projecten. Je werkt aan de technische aspecten van de industriewaterinstallaties en proefinstallaties. Je zorgt voor de opbouw van deze installaties en werkt mee aan de proefdraai, opstart en exploitatie. Je voert elektrische en mechanische aanpassingswerken en herstellingen uit, je lost storingen op en - nog beter - je voorkomt storingen dankzij een zorgvuldig onderhoud.
EPAS-Logo-CMYK

Management, support, communicatie en marketingmedewerker

EPAS International, dochterbedrijf van de Veolia-groep, is een toonaangevend bedrijf in milieuconsultancy met 30 jaar relevante ervaring. Wij zijn gespecialiseerd in adviesverlening met betrekking tot de volledige watercyclus van proceswater tot hergebruik van industrieel afvalwater. Als onafhankelijk consultancybureau ondersteunen wij tevens de klanten uit de industrie bij de opvolging, beheer en optimalisatie van de waterhuishouding.
EPAS-Logo-CMYK

Laboratorium technoloog

Ter ondersteuning/ uitbreiding van onze labo-activiteiten zijn wij dringend op zoek naar een leergierige/ accuraat en gemotiveerde medewerker met sterke interesse voor zowel het uitvoeren van onze analyses als het opvolgen/ bewaken van onze ISO-procedures (ISO17025).
bosaq

Technical Sales Engineer (DUT/ENG/FR)

Als Technical Sales Engineer ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten en bouw je langetermijnrelaties op met onze klanten. Je ben een jager met een degelijke technische achtergrond en je bent organisatorisch sterk. Solliciteer vandaag nog via de vacaturewebsite.
bosaq

Senior Water Expert

Als Senior Water Expert heb je ervaring met complexe wateradviesprojecten. Je gebruikt je kennis van de watersector voor de commerciële ontwikkeling van Water Experts en je managementvaardigheden om het team van experts die verantwoordelijk zijn voor de operationele uitvoering van diverse projecten te ondersteunen en te laten groeien.
Lubron_WATER TECHNOLOGIES

Analist(e) / service engineer

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de waterbehandeling bij de bestaande klanten in jouw regio. Deze relaties zijn actief in alle takken van de utiliteit en industrie en gevestigd in heel België, voornamelijk in Vlaanderen
PIDPA_2kleuren_CMYK

Expert GIS

Als GIS Expert sta je in voor het dagelijkse beheer en de uitbouw van het geografisch informatiesysteem (GIS) bij Pidpa. Je komt terecht in een team dat zich focust op 2 toepassingsgebieden: riolering en drinkwater.
krohne

Inside sales engineer

In de functie van Inside Sales Engineer zorg je er samen met de Outside Sales Engineer voor dat de doelstellingen gehaald worden. Je hebt proactief contact met o.a. klanten, maar ook intern binnen de KROHNE group met onze product specialisten, planning en engineering afdelingen.
krohne

Outside sales engineer

In de functie van Outside Sales Engineer zorg je er samen met je team voor dat de doelstellingen gehaald worden. Je hebt proactief contact met o.a. klanten, maar ook intern binnen de KROHNE group met onze product specialisten, planning en engineering afdelingen.
aaqua

Automation Engineer

Voor onze projecten in waterzuivering, waterhergebruik en warmtehergebruik uit waterstromen zoeken we een gemotiveerde medewerker die deze duurzame activiteiten mee weet uit te bouwen. We bieden een zeer afwisselende job met grote zelfstandigheid aan.
Besix

Proposal Engineer

BESIX Environment is verantwoordelijk voor de proces- en elektromechanische engineering van elk water- en milieu gerelateerd project. De rol van de Propoal ingenieur is om de beste technisch-commerciële oplossing te bieden aan de klant.
aaqua

Service Engineer

Voor onze projecten in waterzuivering, waterhergebruik en warmtehergebruik uit waterstromen zoeken we een gemotiveerde medewerker die deze duurzame activiteiten mee weet uit te bouwen.

R&D specialist

Blue Foot Membranes is een innovatief en jong bedrijf dat de unieke en wereldwijd gepatenteerde IPC®- membranen produceert. Deze IPC® membranen worden wereldwijd ingezet voor de zuivering van industrieel afvalwater voornamelijk via Membraan Bioreactoren.
EPAS-Logo-CMYK

Project Engineer Water

EPAS International is gespecialiseerd in adviesverlening met betrekking tot de volledige watercyclus van proceswater tot hergebruik van industrieel afvalwater. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: “ Project Engineer Water”
Pantarein

Exploitatie verantwoordelijke

Pantarein Water ontwikkelt circulaire wateroplossingen voor de industrie. Als exploitatie verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de organisatie van onze Exploitatie afdeling en stuurt een team van operatoren en proces ingenieurs aan.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial