Vind een vacature

Vacatures

In de watersector

Uw vacature in de watersector op onze website? Stuur een bericht naar vacatures@watercircle.be. 

PIDPA_2kleuren_CMYK

Projectleider

. Je werkterrein is dat van de watergebonden infrastructuur. Je werkt als projectleider zelfstandig en autonoom, maar komt ook in een team van projectleiders terecht.
bosaq

Technical Sales Engineer (DUT/ENG/FR)

Als Technical Sales Engineer ga je op zoek naar nieuwe opportuniteiten en bouw je langetermijnrelaties op met onze klanten. Je ben een jager met een degelijke technische achtergrond en je bent organisatorisch sterk. Solliciteer vandaag nog via de vacaturewebsite.
bosaq

Senior Water Expert

Als Senior Water Expert heb je ervaring met complexe wateradviesprojecten. Je gebruikt je kennis van de watersector voor de commerciële ontwikkeling van Water Experts en je managementvaardigheden om het team van experts die verantwoordelijk zijn voor de operationele uitvoering van diverse projecten te ondersteunen en te laten groeien.
TREVI

Procesopvolger waterzuivering

Voor een installatie in regio Vlaams-Brabant zijn we op zoek naar iemand die de opvolging kan doen. Specifiek houdt dit in dat eens de installatie gebeurd is, je mee instaat voor de verdere opvolging van waterzuiveringsinstallatie
Lubron_WATER TECHNOLOGIES

Analist(e) / service engineer

Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van de waterbehandeling bij de bestaande klanten in jouw regio. Deze relaties zijn actief in alle takken van de utiliteit en industrie en gevestigd in heel België, voornamelijk in Vlaanderen
PIDPA_2kleuren_CMYK

Expert GIS

Als GIS Expert sta je in voor het dagelijkse beheer en de uitbouw van het geografisch informatiesysteem (GIS) bij Pidpa. Je komt terecht in een team dat zich focust op 2 toepassingsgebieden: riolering en drinkwater.
PIDPA_2kleuren_CMYK

Ontwerpingenieur en relatiebeheerder

Voor enkele gemeenten sta je in voor het projectmanagement (ontwerp, overleg, …) van alle watergebonden infrastructuur. Je ontwerpt zelf, maar begeleidt ook externe ontwerpers in hun opdrachten. Je denkt mee na over de inrichting van het openbaar domein. Daarnaast ben je de contactpersoon voor Pidpa bij deze gemeenten. Je hebt oog voor maximale synergie binnen de nutssector en voor ‘minder hinder’ in de uitvoeringsfase. Je werkt in ons kantoor in Antwerpen of Grobbendonk.
krohne

Inside sales engineer

In de functie van Inside Sales Engineer zorg je er samen met de Outside Sales Engineer voor dat de doelstellingen gehaald worden. Je hebt proactief contact met o.a. klanten, maar ook intern binnen de KROHNE group met onze product specialisten, planning en engineering afdelingen.
krohne

Outside sales engineer

In de functie van Outside Sales Engineer zorg je er samen met je team voor dat de doelstellingen gehaald worden. Je hebt proactief contact met o.a. klanten, maar ook intern binnen de KROHNE group met onze product specialisten, planning en engineering afdelingen.
sweco

Consultant ontwerp waterzuivering/waterproductie

Het conceptueel uitwerken van installaties voor proceswaterproductie en afvalwaterzuivering in de verschillende projectfases. Je werkt hiervoor nauw samen met de experten van Sweco en de klant. Je bepaalt hierbij de belangrijke ontwerpvereisten en begeleidt de klant bij de verschillende keuzes.
aaqua

Automation Engineer

Voor onze projecten in waterzuivering, waterhergebruik en warmtehergebruik uit waterstromen zoeken we een gemotiveerde medewerker die deze duurzame activiteiten mee weet uit te bouwen. We bieden een zeer afwisselende job met grote zelfstandigheid aan.
gea

Field Service Engineer

Het service team is verantwoordelijk voor de opstart, het onderhoud en herstellingen van een 800-tal machines bij klanten verspreid over gans België. Er is een grote variatie in de machines en toepassingen, waardoor elke interventie anders is. Ter versterking van het service team zijn we op zoek naar Field Service Engineers.
Besix

Proposal Engineer

BESIX Environment is verantwoordelijk voor de proces- en elektromechanische engineering van elk water- en milieu gerelateerd project. De rol van de Propoal ingenieur is om de beste technisch-commerciële oplossing te bieden aan de klant.
aaqua

Service Engineer

Voor onze projecten in waterzuivering, waterhergebruik en warmtehergebruik uit waterstromen zoeken we een gemotiveerde medewerker die deze duurzame activiteiten mee weet uit te bouwen.
blue foot membranes

R&D specialist

Blue Foot Membranes is een innovatief en jong bedrijf dat de unieke en wereldwijd gepatenteerde IPC®- membranen produceert. Deze IPC® membranen worden wereldwijd ingezet voor de zuivering van industrieel afvalwater voornamelijk via Membraan Bioreactoren.
EPAS-Logo-CMYK

Project Engineer Water

EPAS International is gespecialiseerd in adviesverlening met betrekking tot de volledige watercyclus van proceswater tot hergebruik van industrieel afvalwater. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: “ Project Engineer Water”
Pantarein

Exploitatie verantwoordelijke

Pantarein Water ontwikkelt circulaire wateroplossingen voor de industrie. Als exploitatie verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de organisatie van onze Exploitatie afdeling en stuurt een team van operatoren en proces ingenieurs aan.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial