Vind een vacature

Vacatures

In de watersector

Uw vacature in de watersector op onze website? Stuur een bericht naar vacatures@watercircle.be. 

witteveen

Projectingenieur industriewater – engineering

De groep industriewater van Witteveen+Bos België heeft de ambitie om projecten met impact uit te voeren op vlak van de waterhuishouding in de industrie en zo bij te dragen aan het realiseren van de duurzame economische bedrijfsvoering van onze klanten. Daarvoor wensen wij ons team uit te breiden met een enthousiaste collega in de functie van projectingenieur voor onze engineeringactiviteiten.
witteveen

Procesingenieur industriewater

De groep industriewater van Witteveen+Bos België heeft de ambitie om projecten met impact uit te voeren op vlak van de waterhuishouding in de industrie en zo bij te dragen aan het realiseren van de duurzame economische bedrijfsvoering van onze klanten. Daarvoor wensen wij ons team uit te breiden met een enthousiaste collega in de functie van procesingenieur.
krohne

Inside sales engineer

In de functie van Inside Sales Engineer zorg je er samen met de Outside Sales Engineer voor dat de doelstellingen gehaald worden. Je hebt proactief contact met o.a. klanten, maar ook intern binnen de KROHNE group met onze product specialisten, planning en engineering afdelingen.
krohne

Outside sales engineer

In de functie van Outside Sales Engineer zorg je er samen met je team voor dat de doelstellingen gehaald worden. Je hebt proactief contact met o.a. klanten, maar ook intern binnen de KROHNE group met onze product specialisten, planning en engineering afdelingen.
Nalco

District Representative – Nalco Water

As the industry leader in water technology, we’re growing and need talented people like you to help us continue to protect the world’s most vital resource. Nalco Water, an Ecolab Company, is seeking a District Sales Representative to join its industry-leading sales team.
sweco

Consultant ontwerp waterzuivering/waterproductie

Het conceptueel uitwerken van installaties voor proceswaterproductie en afvalwaterzuivering in de verschillende projectfases. Je werkt hiervoor nauw samen met de experten van Sweco en de klant. Je bepaalt hierbij de belangrijke ontwerpvereisten en begeleidt de klant bij de verschillende keuzes.
aaqua

Automation Engineer

Voor onze projecten in waterzuivering, waterhergebruik en warmtehergebruik uit waterstromen zoeken we een gemotiveerde medewerker die deze duurzame activiteiten mee weet uit te bouwen. We bieden een zeer afwisselende job met grote zelfstandigheid aan.
bosta

Vacature Binnendienst

We zijn op zoek naar een energieke collega voor ons verkoopkantoor in Sint-Martens-Latem. Iemand met zowel commercieel als administratief talent en interesse om zich te verdiepen in watertechniek. Je werkzaamheden zullen voor een groot deel bestaan uit het uitwerken van irrigatieprojecten.
gea

Field Service Engineer

Het service team is verantwoordelijk voor de opstart, het onderhoud en herstellingen van een 800-tal machines bij klanten verspreid over gans België. Er is een grote variatie in de machines en toepassingen, waardoor elke interventie anders is. Ter versterking van het service team zijn we op zoek naar Field Service Engineers.
Besix

Proposal Engineer

BESIX Environment is verantwoordelijk voor de proces- en elektromechanische engineering van elk water- en milieu gerelateerd project. De rol van de Propoal ingenieur is om de beste technisch-commerciële oplossing te bieden aan de klant.
aaqua

Service Engineer

Voor onze projecten in waterzuivering, waterhergebruik en warmtehergebruik uit waterstromen zoeken we een gemotiveerde medewerker die deze duurzame activiteiten mee weet uit te bouwen.
blue foot membranes

R&D specialist

Blue Foot Membranes is een innovatief en jong bedrijf dat de unieke en wereldwijd gepatenteerde IPC®- membranen produceert. Deze IPC® membranen worden wereldwijd ingezet voor de zuivering van industrieel afvalwater voornamelijk via Membraan Bioreactoren.
EPAS-Logo-CMYK

Project Engineer Water

EPAS International is gespecialiseerd in adviesverlening met betrekking tot de volledige watercyclus van proceswater tot hergebruik van industrieel afvalwater. Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een: “ Project Engineer Water”
Pantarein

Operator exploitatie

Pantarein Water ontwikkelt circulaire wateroplossingen voor de industrie. Als operator exploitatie maak je deel uit van het Exploitatie team dat zuiveringen opvolgt en uitbaat.
Pantarein

Exploitatie verantwoordelijke

Pantarein Water ontwikkelt circulaire wateroplossingen voor de industrie. Als exploitatie verantwoordelijke ben je verantwoordelijk voor de organisatie van onze Exploitatie afdeling en stuurt een team van operatoren en proces ingenieurs aan.
Smet Logo_klein2

Werfelektricien

Als werfelectricien zal jij, samen met enkele collega's elektriciens en monteurs, ingezet worden bij de realisatie van deze projecten op de werf bij de klant
iwaki

New Business Developer

Iwaki Belgium/Flowtec in Tessenderlo verdeelt gereputeerde pompmerken en mengers voor uiteenlopende toepassingen en diverse industriële sectoren op de Belgische markt. Om hun huidige groei verder te ondersteunen en te optimaliseren zijn wij voor hen op zoek naar diverse sales profielen.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial