Vind een vacature

Vacatures

In de watersector

Uw vacature in de watersector op onze website? Stuur een bericht naar vacatures@watercircle.be. 

PIDPA_2kleuren_CMYK

Ontwerpingenieur/relatiebeheerder

Voor enkele gemeenten sta je in voor het projectmanagement (ontwerp, overleg, …) van alle watergebonden infrastructuur. Je ontwerpt zelf, maar begeleidt ook externe ontwerpers in hun opdrachten. Je denkt mee na over de inrichting van het openbaar domein.
PIDPA_2kleuren_CMYK

Projectleider

Je werkterrein is dat van de watergebonden infrastructuur. Je beheert in nauw overleg met alle betrokken stakeholders de projecten in uitvoering, waarbij je ontwerpen omzet naar volledig operationele projecten. In dit gehele proces draag je de volledige eindverantwoordelijkheid.
Smet Logo_klein2

Werfelektricien

Als werfelectricien zal jij, samen met enkele collega's elektriciens en monteurs, ingezet worden bij de realisatie van deze projecten op de werf bij de klant
sweco

Werftoezichter Elektromechanica voor waterzuiveringinstallaties

In de afdeling infrastructuur - waterzuivering realiseren we afvalwaterzuiveringsinstallaties voor de publieke sector. We coördineren de projecten van voorontwerpfase tot oplevering van de installatie, en dit voor alle disciplines. Sweco werkt mee aan de ontwikkeling en uitwerking van veilige, milieuvriendelijke en duurzame oplossingen rond waterbeheer.
watergroep

Onderhoudstechnici Industrie – Oost

Als onderhoudstechnicus sta je samen met je collega’s in voor de realisatie van verschillende projecten. Je voert de technische aspecten van de proceswaterinstallaties en proefinstallaties uit. Je zorgt voor de opbouw ervan en je werkt mee aan de proefdraai, de opstart en de exploitatie. Je voert projectmatig programmeerwerk uit. Je voert elektrische en mechanische aanpassingswerken en herstellingen uit, met inbegrip van PLC-sturing.
watergroep

Procestechnicus Operator Drinkwater

Als procestechnicus-operator voer je een ruime waaier aan technische opdrachten uit met betrekking tot elektriciteit, mechanica, hydraulica en pneumatica in onze productie-installaties.
eurowater

Service Technieker M/V

Voor onze Belgische vestiging te Eke zijn wij steeds op zoek naar gemotiveerde startende of ervaren servicetechniekers/monteurs.
watergroep

Projectleider ontwerp en engineering distributie

Als projectingenieur leidingen sta je in voor het leiden van projecten inzake de aanleg van toevoerleidingen. Je werkt binnen de directie Distributie en toevoer onder leiding van de verantwoordelijke voor de realisatie van deze projecten.
Purazur Logo 100×174

Service Engineer Watertreatment

Als service engineer ben je verantwoordelijk voor de exploïtatie en het onderhoud van proceswater- en afvalwaterwaterzuiveringsinstallaties. Je beheert hierbij het volledige traject van deze contracten, gaande van het opstellen van een technische offerte tot de correcte uitvoering van het contract en de veilige en kwaliteitsvolle afronding van het project.
Avecom

Senior Project Engineer

Avecom (Gent, België) is een innovatieve KMO gefocust op het sturen en optimaliseren van microbiële processen. Avecom ontwikkelt precisiefermentatieprocessen voor de productie van duurzame microbiële eiwitten voor toepassing in dierlijke en menselijke voeding. Avecom is daarnaast gespecialiseerd in het uitvoeren van onderzoeken en haalbaarheidsstudies in het ruime domein van de milieutechnologie (water / bodem / lucht).
iwaki

New Business Developer

Iwaki Belgium/Flowtec in Tessenderlo verdeelt gereputeerde pompmerken en mengers voor uiteenlopende toepassingen en diverse industriële sectoren op de Belgische markt. Om hun huidige groei verder te ondersteunen en te optimaliseren zijn wij voor hen op zoek naar diverse sales profielen.
Purazur Logo 100×174

Tender Engineer

The environmental group of companies of the DEME group is specialized in remediation of contaminated soil, construction or rehabilitation of landfills for domestic or industrial waste, recycling of sludge and decontamination and lagunation of silt, major clean-up operations of brownfields.
blue foot membranes

R&D specialist in membraantechnologie

Het bedrijf kent een sterke groei door nieuwe investeringen, door een groeiende marktvraag en de recente overname van A3 GmbH. Om het technische team te versterken zijn we op zoek naar een ervaren R&D specialist in membraantechnologie voor onze vestiging in Lommel.
water-link

Technieker

Je staat in voor het elektromechanische onderhoud (preventief en curatief) aan de installaties, systemen en apparatuur van onze eigen fabrieken en van onze industriële klanten. Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen. Je helpt mee aan het bouwen van nieuwe installaties. In deze baan werk je vaak heel autonoom in de regio Gent en maak je deel uit van de wachtdienst.
ekopak

Service engineer

Je wordt ingezet als specialist in de waterbehandelingssystemen. Analyseapparatuur, ontharders, filtraties, omgekeerde osmosetoestellen worden jouw bondgenoten. De afregeling, opvolging en herstelling van deze toestellen zullen voor jou geen geheimen meer kennen. Je zal ook instaan voor de opstart van volledige waterbehandelingsprojecten.
ekopak

Design engineer

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie.
ekopak

(Junior) process engineer

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie.
Desotec 100×385

B2B sales engineer

In deze functie zoeken wij een technisch èn commercieel talent. Naast aan tafel met de klant concept/technische oplossingen ontwikkelen, ben je ook in staat om commerciële kansen te herkennen. Als lid van het Sales team ben je als Sales Engineer verantwoordelijk voor de verkoop van zuiveringsoplossingen, die hoofdzakelijk gebaseerd zijn op de technologie van actieve kool, bij je klanten.