Vind een vacature

Vacatures

In de watersector

Uw vacature in de watersector op onze website? Stuur een bericht naar vacatures@watercircle.be. 

Avecom

Senior Project Engineer

Avecom (Gent, België) is een innovatieve KMO gefocust op het sturen en optimaliseren van microbiële processen. Avecom ontwikkelt precisiefermentatieprocessen voor de productie van duurzame microbiële eiwitten voor toepassing in dierlijke en menselijke voeding. Avecom is daarnaast gespecialiseerd in het uitvoeren van onderzoeken en haalbaarheidsstudies in het ruime domein van de milieutechnologie (water / bodem / lucht).
iwaki

New Business Developer

Iwaki Belgium/Flowtec in Tessenderlo verdeelt gereputeerde pompmerken en mengers voor uiteenlopende toepassingen en diverse industriële sectoren op de Belgische markt. Om hun huidige groei verder te ondersteunen en te optimaliseren zijn wij voor hen op zoek naar diverse sales profielen.
Purazur Logo 100×174

Tender Engineer

The environmental group of companies of the DEME group is specialized in remediation of contaminated soil, construction or rehabilitation of landfills for domestic or industrial waste, recycling of sludge and decontamination and lagunation of silt, major clean-up operations of brownfields.
Pantarein screen shot

Procestechnoloog innovatie

Om onze continue groei verder te ondersteunen zijn we op zoek naar een procestechnoloog innovatie die oa betrokken is bij het uitvoeren van onderzoeksprojecten, waarbij we onder meer doorgedreven kennis opbouwen rond het hergebruiken van water en het optimaliseren van de waterbalans.
aaqua

Service Engineer

Voor onze projecten in waterzuivering, waterbehandeling, waterhergebruik en warmtehergebruik uit waterstromen zoeken we een gemotiveerde medewerker die deze duurzame activiteiten mee weet uit te bouwen. We bieden en zeer afwisselende job met grote zelfstandigheid aan.
blue foot membranes

R&D specialist in membraantechnologie

Het bedrijf kent een sterke groei door nieuwe investeringen, door een groeiende marktvraag en de recente overname van A3 GmbH. Om het technische team te versterken zijn we op zoek naar een ervaren R&D specialist in membraantechnologie voor onze vestiging in Lommel.
water-link

Technieker

Je staat in voor het elektromechanische onderhoud (preventief en curatief) aan de installaties, systemen en apparatuur van onze eigen fabrieken en van onze industriële klanten. Je verzorgt de eerstelijnsinterventie bij storingen. Je helpt mee aan het bouwen van nieuwe installaties. In deze baan werk je vaak heel autonoom in de regio Gent en maak je deel uit van de wachtdienst.
ekopak

Service engineer

Je wordt ingezet als specialist in de waterbehandelingssystemen. Analyseapparatuur, ontharders, filtraties, omgekeerde osmosetoestellen worden jouw bondgenoten. De afregeling, opvolging en herstelling van deze toestellen zullen voor jou geen geheimen meer kennen. Je zal ook instaan voor de opstart van volledige waterbehandelingsprojecten.
ekopak

Design engineer

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie.
ekopak

(Junior) process engineer

Ekopak biedt een gespecialiseerd aanbod in industriële waterbehandeling. Het bedrijf koppelt hierbij vertrouwde systemen aan technologische innovatie. Onze diensten bestaan uit drie pijlers: apparatuur, chemicaliën en desinfectie.
Desotec 100×385

B2B sales engineer

In deze functie zoeken wij een technisch èn commercieel talent. Naast aan tafel met de klant concept/technische oplossingen ontwikkelen, ben je ook in staat om commerciële kansen te herkennen. Als lid van het Sales team ben je als Sales Engineer verantwoordelijk voor de verkoop van zuiveringsoplossingen, die hoofdzakelijk gebaseerd zijn op de technologie van actieve kool, bij je klanten.